Adatvédelmi irányelvek

Az oldal böngészése, használata során Ön információkat oszt és oszthat meg magáról a rendszerünkkel. Személyes információk (név, email cím, számlázási cím stb.) csak Ön által megadva kerülhetnek bele a rendszerünkbe. Ezen adatok megadásával mi még hatékonyabbá tudjuk tenni szolgáltatásainkat – ezáltal Ön könnyebben és gyorsabban juthat fontos információkhoz hozzá. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, szeretnénk, ha tisztában lenne azzal, hogyan használjuk fel az információkat, illetve azzal, hogy miként védheti meg személyes adatait.

Adatvédelmi irányelveink ismertetik:

  • Milyen információt gyűjtünk, és miért gyűjtjük az információkat.
  • Hogyan használjuk fel az ilyen információkat.

Igyekeztünk az ismertetést a lehető legegyszerűbben megfogalmazni, de ha Ön nem ismeri az alap infokommunikációs fogalmakat, mint pl: IP cím, süti stb, akkor kérjük, hogy ezekkel ismerkedjen meg előbb. Amennyiben az adatvédelmi irányelvek tekintetében bármilyen kérdés merülne fel, keressen fel minket elérhetőségeinken, hogy kérdésére megnyugtató választ adhassunk.

A weboldal által gyűjtött adatok

Az adatokat azért gyűjtjük, hogy jobb minőségű szolgáltatásokat nyújthassunk valamennyi felhasználónak, illetve a gyűjtött adatok statisztikai célokat is szolgálnak.

Az adatokat két módon gyűjtjük:

  • Az Ön által megadott adatok. Az érdeklődéshez, illetve üzenetküldéshez szükséges megadni ezeket az adatokat, hogy a kívánt szolgáltatást megfelelően biztosíthassuk az Ön számára.
  • Automatikusan gyűjtött adatok. Adatokat gyűjthetünk arra vonatkozóan, hogy Ön mely oldalt tekintette meg, illetve mely dokumentumokat töltötte le. Az adatgyűjtés kizárólag statisztikai célokat szolgál, és mivel a számítógép beazonosítása sütik használatával és IP cím alapján történnek, Ön teljesen névtelenül használhatja ezen szolgáltatásokat is.

Mire használjuk fel az összegyűjtött adatokat?

Az adatokat, mint már fentebb említettük a statisztikai célokon túl, szolgáltatásaink végrehajthatásának érdekében, illetőleg minőségének javítása érdekében gyűjtjük és ennek érdekében használjuk is fel.

Adatmegosztás

Cégünk az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére nem adhatja és nem adja át. Kivételt képez ez alól a büntetőeljárás során a hatósági kérelem teljesítése következtében megosztásra kerülő adat.

Adatbiztonság

Mindent megteszünk azért, hogy megóvjuk felhasználóinkat a birtokunkban lévő adatokhoz való illetéktelen hozzáféréstől, illetve az említett adatok illetéktelen módosításától, közzétételétől vagy megsemmisítésétől.